Proizvodi

MT 250 spiralna mešalica za testo 250 litara

Ova intenzivna mešalica, masivne konstrukcije, izrađena je od čelika, a posuda i spirala od nerđajućeg čelika ( prokrona ).Radi se u varijanti sa jednom i dve brzine tako da ciklus mešanja ne traje više od 6 minuta. Posuda se odvaja od osnovne mašine, pa je moguće naručiti mišinu sa većim brojem posuda.Po želji kupca isporučujemo mašine sa većom zapreminom posude.

PASIRKA ZA VOĆE

Brza i veoma produktivna mašina za pasiranje višnje, šljive i drugog voća. Centrifugalni rad mašine odvaja neoštećenu košticu, dok voće propušteno kroz sito prelazi u gusti kašasti sok.
Kompletna mašina izrađena je od inoksa.
Uz mašinu isporučujemo 2 kompleta sita različite perforacije.

DUPLIKATOR ZA KREM

Jedan od manjih duplikatora koji poseduje kompletnu armaturu: mešač, sigurosni ventil, grejače, manometar i dr.
Sistem pražnjenja je kipovanje.
Dupli zidovi posude obezbeđuju ravnomerno grejanje mase koja se meša. Izrađen kompletno id inoksa.

 

MT 60 mikser za testo zapremine 60 litara

Izrađen je po italijanskom sistemu "SPIRAL", posuda je fiksirana a izrađena od nerđajućeg materijala ( prokrona ).Ciklus mešenja je oko 6 minuta. Radi se u varijanti sa jednom ili dve brzine. Po želji kupca izrađujemo miksere manjeg ili većeg kapaciteta.

MT 120 spiralni mikser za testo 120 litara

Izrađen je od masivne čelične konstrukcije. Kućišta i remenice od sivog liva, a posuda od prokrona. Radi se u varijanti sa jednom i dve brzine i motorom za nezavisno okretanje posude napred - nazad. Posuda je fiksirana - statična, a pražnjenje se vrši podizanjem zaštitne mrežice. Kaišni prenos omoguje tih i bešuman rad mašine. Ciklus mešanja je oko 6 minuta. Po želji kupca izrađujemo miksere manjeg i većeg kapaciteta.

DUPLIKATOR

Široke je namene. Koristi se najviše za kuvanje mleka,sirupa,sokova,dzemova, spremanje raznih baza i dr.
Dupli zidovi mu obezbeđuju ravnomerno grejanje.
Radi se u varijanti sa ili bez izolacije.
Kompletno izrađen od inoksa, različite zapremine po želji kupca.

POSUDA POD PRITISKOM

Dvodelna posuda za lepak izrađena od inoksa koji garantuje postojanost na sredinu lepka. Na samoj posudi se montiraju manometar, sigurosni ventil, odvodna cev sa usisnikom i ostala prateća armatura. Posuda se radi po tehničkim normativima za stabilne posude pos pritiskom, a različitih zapremina i kapaciteta.
Korisnik: Duvanska industrija Ni
š.

DUPLIKATOR ZA KUVANJE

Izrađen je kompletno od inoksa, različite zapremine, po želji kupca. Dupli zidovi mu obezbeđuju ravnomerno grejanje. Široke je namene. Koristi se za kuvanje mleka, sirupa,sokova, dzemova, spremanje različitih baza i dr. Duplikator poseduje kompletnu armaturu.